coronamaatrdegelen Bosbad Vledde
Regels voor bezoekers i.v.m. Corona
18 mei 2020
Leuke activiteiten dit zwemseizoen
19 mei 2020

Op Hemelvaartsdag gaat de poort weer open voor publiek!!

coronaroute Bosbad
We gaan weer OPEN!!
 
Goed nieuws. We gaan open op donderdag 21 mei. Op Hemelvaartsdag. En omdat je al zo lang heb moeten wachten, doen we het meteen een hele dag. Te beginnen om 7.00u ’s ochtends. Dat is zo ongeveer een traditie om op Hemelvaartsdag de deuren zo vroeg open te doen. Mocht je niet om 7.00u al kunnen zwemmen, wees gerust, we zijn doorlopend open en sluiten pas om 20.00u.
 
En daarmee openen we ons seizoen. Vanwege het coronavirus heeft dat even geduurd. We hebben richtlijnen gekregen waar we ons aan moeten houden. En natuurlijk doen we dat. Gezondheid gaat boven alles. Zwemabonnementen zijn inmiddels ook te koop. Aan de kassa of online via onze website www.bosbadvledder.nl. Heel eenvoudig. Daarnaast hebben we 12-badenkaarten en de losse dagkaarten. We hopen dat jullie ons steunen. Ook in deze lastige tijd.
 
Toch gaat het niet allemaal vanzelf. Daarom hebben we een aantal regels waaraan we moeten voldoen. Regels die zijn opgesteld door het RIVM. De regels zijn trouwens ook te vinden bij het Bosbad. Dit zijn de belangrijkste:
 
– We werken met blokken van een uur. Daarvoor moet je je via ons telefoonnummer aanmelden, 0521-381430. Of bij de entree van het zwembad. Dat heeft er mee te maken dat er een maximaal aantal mensen tegelijk mag zwemmen vanwege de onderlinge afstand. Kinderen t/m 12 jaar is vrij. Zij mogen dan ook in het gedeelte bij de glijbaan. Die is open. Overigens mogen de ouders niet mee naar binnen als ze niet gaan zwemmen. Zij moeten de kinderen bij de entree af zetten.
– Je doet thuis je badkleding alvast aan en gaat naar de wc. De wc bij het Bosbad is bij uitzondering open. Daar kunnen we weinig aan doen. We zullen het toilet regelmatig schoon maken.
 
– Als je binnen bent, kan je je omkleden en je spullen in een tas weg zetten. Daarna kan je zwemmen
– Na ongeveer 45 minuten word je gevraagd om het bad te verlaten om het personeel even de gelegenheid te geven om schoon te maken. Je kan je dan omkleden in de kleedruimtes.
– De douches zijn overigens gesloten.
– Mocht je nog een uur willen zwemmen, kijk dan bij de entree of er voldoende ruimte is. Daarvoor kan je je abonnement of dagkaart die je hebt gekocht gebruiken.
– Met pijlen zijn routes aangegeven.
– We vragen je naar de aanwijzingen van het badpersoneel te luisteren. Samen zorgen we er voor dat het goed gaat.
– En als je uit het bad bent, let dan even op dat je tenminste anderhalve meter afstand van iemand neemt.
 
Kortom, er zijn regels, maar als we ons met z’n allen aan deze regels houden, dan is er niets aan de hand en kan je genieten van ons heerlijke zwembad. Het water is heerlijk van temperatuur. Helaas mogen de ligweide en de speeltuin nog niet open. Hopelijk mag dat over een aantal weken wel. Zien we je binnenkort?
X