Woensdag Archery Tag
7 augustus 2018
Duikclinic op woensdag 15 augustus
10 augustus 2018

Fiets mee voor het Bosbad

Hollands Venetië Fietstocht

De Rotaryclubs Steenwijk en Steenwijk-Regio organiseren voor de 17e keer de Hollands Venetië Fietstocht. Dit jaar doen ze het alleen iets anders dan anders. Het inschrijfgeld wat de deelnemers betalen gaat naar een goed doel. Er zijn vier goede doelen waaronder wij, het Zwem- en speelparadijs Bosbad Vledder. Daarom willen wij natuurlijk dat jullie allemaal jullie sportieve outfit aantrekken en de fiets pakken en mee gaan fietsen voor ons!

De Hollands Venetië Fietstocht is op zondag 19 augustus.
De vertrek en aankomst bij Fletcherhotel Steenwijk.
Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden. Voor de echte sportievelingen zijn er ritten van 80 en 125 km (vertrektijd:
08.00 – 10.00 uur). Voor de meer recreatieve fietser zijn er de tochten van 35 km of 50 km, met de mogelijkheid voor enkele toeristische tussenstops(vertrektijd: 10.00 – 12.00 uur).

De routes laten u kennis maken met het fraaie Steenwijkerland, Nationaal park ‘De Weerribben & De Wieden’ en natuurlijk met het Venetië van het Noorden, Giethoorn.
Onderweg worden diverse versnaperingen uitgedeeld aan de deelnemende fietsers. Alle routes zijn gepijld.
Voor bedrijven en groepen bestaat er ook een speciaal arrangement (deelnemen aan de tocht met voorafgaand een uitgebreid ontbijt).

Voor meer informatie over de fietstocht kunt u terecht op: http://www.rtvsteenwijk.nl/evenementen-2/hollands-venetie-tocht/ .

X