Nog een paar extra dagen open!
12 september 2020
Rabo actie Bosbad
Bosbad krijgt bijdrage Rabobank Club Support
5 november 2020

Het seizoen is voorbij. Tot in april 2021!!

Helaas……helaas…..we zijn nu echt gesloten. We gaan in winterslaap. En wat een zwemseizoen hebben we gehad. We bouwden met vele vrijwilligers en deskundigen een prachtige entree met horeca, hebben de tuin opgeknapt, het bad opgeknapt en toen kwam de lockdown vanwege het coronavirus. Maar we zijn met de nodige regels weer open gegaan. Uiteindelijk hebben we best een mooi seizoen (met beperkingen) gehad. Maar als we alle reacties zo horen, dan was het goed te doen.

We hadden deze zomer, naast iedereen uit de regio, heel veel bezoekers uit andere delen van het land. Op vakantie, maar soms ook omdat we het zo goed voor elkaar hebben en het gewoon een prachtige plek is. De afgelopen dagen waren we extra open, omdat het prachtig weer was. En dat wordt op prijs gesteld. Dank voor jullie komst en het gebruik van het zwembad.

Zonder bezoekers, maar ook zonder vrijwilligers en badpersoneel kan zwem- en speelparadijs Bosbad Vledder niet draaien. Zien we je volgend seizoen weer? Volgend jaar eind april. Hou onze website (www.bosbadvledder), facebook, Twitter en Instagram maar in de gaten.

X