Schuimparty groot succes
2 september 2018
Bosbad krijgt geld van Rabobank Clubkas Campagne
5 oktober 2018

Het zwemseizoen zit er op. Tot volgend jaar!

En zo ineens zit het hek van Bosbad Vledder dicht. Het seizoen is afgelopen. Een prachtig seizoen. Geweldig weer. Even wat feitjes:

35.000 bezoekers. Daarmee is het record van 10 jaar geleden gebroken. We zijn regelmatig langer open gebleven. 53 kinderen hebben hun zwemdiploma gehaald. We hebben verschillende activiteiten georganiseerd. De Ladies Night, schuimparty en de zwemvierdaagse. We zijn gezond bezig geweest met aquafit en aquajoggen, floatfit, aquakids en zeemeermin zwemmen.

We hebben demonstraties ‘auto te water’ en duiken gehad. Organisaties als Veilig Verkeer Nederland en Sportplan Nederland uit Nijensleek wisten ons te vinden. We waren decor voor de opnames van de jongerenserie Brugklas TV. Binnenkort te zien op de landelijke televisie. En ja……we hadden ook pech het afgelopen seizoen. Ons bad liep leeg. Maar dat hebben we samen met de brandweer van Vledder snel op kunnen lossen.

Als bestuur, badpersoneel en de vele vrijwilligers zijn we blij dat we zo’n prachtig seizoen hebben gehad. En niet te vergeten al die sponsors die ons bad een warm hart toedragen. Samen houden we het bad open en levend.

We hebben je (onze bezoekers) hopelijk laten genieten van ons zwem- en speelparadijs. En we zijn heel blij met al die bezoekers. Top!
Als Bosbad kijken we alvast vooruit naar volgend seizoen. We zitten niet stil. Wat er staat te gebeuren? We houden je op de hoogte via al onze kanalen. Laat ons via Facebook weten wat je van ons bad vindt.

Het hek zit nu even dicht, volgend jaar april gaat het hek weer open. En wees gerust. Ook dan ontvangen we je met een glimlach. Zien we je dan weer terug?

X