Zwemdiploma gehaald: gefeliciteerd!!
15 augustus 2018
Schuimparty groot succes
2 september 2018

Ladies Night en schuimparty in Bosbad Vledder

Wie had dat van tevoren gedacht. Een zomer met zoveel warmte. Een zomer ook die inmiddels al meer dan 30.000 bezoekers naar zwem- en speelparadijs Bosbad Vledder heeft gebracht

Het zwemseizoen duurt nog een paar weken. Het corsoweekend is traditioneel het moment waarop het Bosbad het seizoen afsluit. Maar de komende weken zitten we niet stil. We zetten een eindsprint in.

En dat doen we met twee evenementen. Natuurlijk is het bad en de grote speeltuin elke dag open van 10.00u tot 17.30u en in het weekend van 12.00u tot 17.30u. Maar daarnaast zijn er nog twee activiteiten die worden georganiseerd. Te beginnen met een ‘Ladies Night’ op 29 augustus en een ‘Schuimparty’ op 1 september.

‘Dames verwenavond’
Speciaal voor de meisjes en dames is er een ladies night op 29 augustus van 19.00u tot 21.00u. Rondom het bad zijn verschillende stands, proeverijen, workshops, demonstraties en hapjes en drankjes. “En we ontvangen de dames met een welkomstdrankje bij de ingang”, zo zegt badjuf Diana Klumper. Zij is één van de initiatiefnemers van deze ladies night. De entree is 2,50. Maar daar krijg je dan ook van alles voor. En het is niet alleen maar passief. Er is ook een demonstratie Float Fit van badjuf Daphne. En er wordt door Sportplan Nederland uit Nijensleek een kleine demonstratie gegeven. Een gezellig muziekje maakt de avond helemaal compleet. Het bad is overigens deze avond gesloten voor de reguliere activiteiten.

Schuimparty
Een paar dagen later op 1 september is er een schuimparty. Min of meer de afsluiting van het seizoen. Alhoewel het bad daarna nog gewoon open is tot 7 september. In de grote speeltuin op het terrein van Bosbad Vledder staat een pannakooi. Die wordt ingezet voor de schuimparty. “We gaan daar een mooie schuimlaag maken, het aankleden met licht en we hebben er een disco. Het zwembad is ook gewoon open. Net als de kiosk.”

Op 7 september, als het eind van het zwemseizoen wordt ingeluid, moet duidelijk worden hoeveel bezoekers er in totaal naar Vledder gekomen zijn. Misschien wel een record aantal.

X