Duikclinic zwemvierdaagse
27 juni 2018
Bosbad voor een deel leeg, zwemmen kan niet..er is wel van alles te doen!
1 juli 2018

LEER ZWEMMEN ALS EEN ZEEMEERMIN !

LEER ZWEMMEN ALS EEN ZEEMEERMIN !             

Heb je altijd al eens willen leren zwemmen als een zeemeermin? Bij Zwem-en speelparadijs het Bosbad Vledder  kun jij je droom nu uit laten komen. Je leert echt zwemmen als een zeemeermin, we verfijnen jouw techniek en het is ook nog eens super leuk om te doen! Naast oefeningen krijgen jullie ook de mogelijkheid om onder begeleiding zelf te experimenteren. We starten in ondiep water, maar gaan ook naar diep water. Na afloop mag je nog even vrij zwemmen met/zonder staart. Je kunt een eigen zwembrilletje meenemen als je wilt.

Voor wie is zeemeerminzwemmen?

Ben je 6, 7, 8, 9 of 10 jaar en in het bezit van een A- en B diploma en heb je een niet grotere schoenmaat dan maat 38, dan kun je meedoen. De training wordt verzorgd door één van onze ervaren zwemonderwijzers. Op de laatste zeemeerminzwemles ontvangt ieder kind zijn eigen zeemeermindiploma.

Waar en wanneer

De zeemeermin zwemles vindt plaats bij Zwem-en speelparadijs het Bosbad Vledder. Er is plaats voor minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers per les. De dagen en tijden voor deze lessen zijn als volgt: Maandag van 18:00-18:30 uur. Daarna mag je nog een kwartiertje zelf oefenen. We starten met de  1e les op maandag 9 juli 2018.

Kosten

De kosten bedragen € 7,50 per keer; € 25,- voor 4 lessen; € 45,- voor 8 lessen. Dit is inclusief het gebruik van de staart en vin. In de zomervakantie zal het zeemeerminzwemmen gewoon doorgaan.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden bij de kassa van het zwembad, dit mag ook telefonisch.

Vol is echter vol

X