Vrienden van Bosbad Vledder

Het zwembad “Bosbad Vledder” is sinds 1963 gelegen aan de Vledderweg tussen de kernen Frederiksoord en Vledder. Het bad wordt omgeven door een bosrijke omgeving met een prachtige zonneweide, zandstrand, glijbaan, speeltuin en een veelzijdig Paviljoen waar men heerlijk kan vertoeven. Dit mooie plaatje waar zoveel mensen in de zomermaanden hun toevlucht zoeken voor ontspanning, om te leren zwemmen, voor het op peil houden van de conditie of om te recreëren.

Het bosbad is daarnaast een ontmoetingsplaats om gewoon heerlijk vakantie te vieren. Kortom het bosbad  is haast niet meer weg te denken uit ons midden.

Dit openluchtzwembad wordt beheerd door een enthousiast team van vrijwilligers. Zij vormen het stichtingsbestuur en samen met het badpersoneel garanderen zij u een aangenaam verblijf in het bosbad. Voor het voortbestaan en het in standhouden van dit fraaie zwembad vragen wij ook uw steun.

 

Wilt u donateur worden en ons als vriend van het Bosbad steunen? Vul dan digitaal het machtigingsformulier in aan de rechterzijde en uw bijdrage wordt automatisch geïnd.

Liever het formulier downloaden en opsturen?

Het formulier kan ook worden afgegeven bij het Bosbad of kan worden toegestuurd naar:
Vledderweg 21 8381 AB Vledder

 

Download hier het machtigingsformulier

[ucaddon_uc_multi_line_buttons _big_text=”Download formulier” small_text=”Automatische machtiging” _link=”https://www.bosbadvledder.nl/wp-content/uploads/2018/02/vriendenbosbadvledder-machtigingsformulier.pdf” uc_fonts_data=”JTdCJTIyX2JpZ190ZXh0JTIyJTNBJTdCJTIyZm9udC1mYW1pbHklMjIlM0ElMjJMYXRvJTIyJTJDJTIyZm9udC13ZWlnaHQlMjIlM0ElMjI3MDAlMjIlMkMlMjJmb250LXNpemUlMjIlM0ElMjIxN3B4JTIyJTdEJTJDJTIyc21hbGxfdGV4dCUyMiUzQSU3QiUyMmZvbnQtZmFtaWx5JTIyJTNBJTIyTGF0byUyMiUyQyUyMmZvbnQtd2VpZ2h0JTIyJTNBJTIyTm9ybWFsJTIyJTJDJTIyZm9udC1zaXplJTIyJTNBJTIyMTRweCUyMiU3RCU3RA==”]
Digitaal machtigingsformulier

  Ja, ik word vriend van Bosbad Vledder

  AUTOMATISCHE MACHTIGING SEPA Incassant-id: NL67ZZZ410178150000

  Ja, ik word vriend van Bosbad Vledder en geef ik akkoord dat Bosbad Vledder jaarlijks een bedrag van mijn bankrekening afschrijft

  [recaptcha]

  * *

  (Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.)

  X